יפעת ורד, אשת עסקים חיפאית שנמצאת על קו ישראל יפן כבר למעלה מ-20 שנה,
מזמינה אתכם לגלות את נפלאות האוכל והטעמים של ארץ השמש העולה. ב-טעם של בית
יפני, סדנאות אוכל יפני בחיפה, יפעת תחשוף אתכם לשיטות השונות להכנת אוכל יפני
עשיר בטעמים, צבעים ומקרמים ותכיר לכם את הקודים המסורתיים להכנת ארוחות יפניות
מאוזנות ובריאות. במהלך הסדנה, תרכיבו לעצמכם תפריט עם מספר מנות, המבוסס על חומרי
גלם מקומיים וחומרי גלם יפניים מסורתיים הזמינים בישראל בהתאם לעונות השנה.
אם גם אתם רוצים להיחשף לנפלאות הטעם של האוכל היפני, זה הזמן ליצור קשר
עם יפעת ולשמוע פרטים נוספים על הסדנא שתכניס טעם של אוכל יפני לחייכם...